Dommer Kate Jacewicz fikk VAR-hjelp ved flere anledninger under mandagens VM-åttedelsfinale mellom Sverige og Canada. Foto: Michel Euler / AP / NTB scanpix
Dommer Kate Jacewicz fikk VAR-hjelp ved flere anledninger under mandagens VM-åttedelsfinale mellom Sverige og Canada. Foto: Michel Euler / AP / NTB scanpix Vis mer

Fotball-VM

Avis: FIFA innkaller til ekstraordinært møte om VAR

Det internasjonale fotballforbundet har innkalt til ekstraordinært møte om det omdiskuterte videodømmingsverktøyet VAR, skriver Aftonbladet.

Publisert

Det skjer dagen etter at VAR igjen stjal oppmerksomheten i Sveriges seier over Canada i fotball-VM. Videodømming ble brukt da Canada fikk straffe etter 67 minutter, og igjen da en svensk straffe ble omgjort på grunn av offside senere i kampen.

Underveis i VM har mange vært kritiske til at VAR stjeler for mye av oppmerksomheten fra selve kampene. FIFA ser ut til å ha planer om å komme med en redegjørelse på det ekstraordinære møtet, som ifølge Aftonbladet holdes klokken 15 onsdag.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.