Fotball-VM

Avis: FIFA innkaller til ekstraordinært møte om VAR

Det internasjonale fotballforbundet har innkalt til ekstraordinært møte om det omdiskuterte videodømmingsverktøyet VAR, skriver Aftonbladet.

Dommer Kate Jacewicz fikk VAR-hjelp ved flere anledninger under mandagens VM-åttedelsfinale mellom Sverige og Canada. Foto: Michel Euler / AP / NTB scanpix
Dommer Kate Jacewicz fikk VAR-hjelp ved flere anledninger under mandagens VM-åttedelsfinale mellom Sverige og Canada. Foto: Michel Euler / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det skjer dagen etter at VAR igjen stjal oppmerksomheten i Sveriges seier over Canada i fotball-VM. Videodømming ble brukt da Canada fikk straffe etter 67 minutter, og igjen da en svensk straffe ble omgjort på grunn av offside senere i kampen.

Underveis i VM har mange vært kritiske til at VAR stjeler for mye av oppmerksomheten fra selve kampene. FIFA ser ut til å ha planer om å komme med en redegjørelse på det ekstraordinære møtet, som ifølge Aftonbladet holdes klokken 15 onsdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer