Au! Her går alligator-trikset galt

Jason McDonald (34) hadde aldri blitt bitt av alligator, så skjedde dette...

(upublisert) Opprettet
Jason McDonald har jobbet frivillig på en alligator-farm i Colorado, USA i ti år. Selv om han ofte har utsatt seg for fare ved å gjøre triks hvor han putter hånden i munnen på alligatorene, har ikke McDonald blitt bitt. Ikke før det gikk galt 15. mars. For da 34-åringen hadde hånden i alligatorens store gap, bestemte dyret seg for å bite tennene sammen. McDonald rakk aldri å fjerne hånden. – Jeg skjønte fort at den hadde bitt meg. Jeg ble sint og skuffet over at jeg lot det skje, sier 34-åringen selv om den dramatiske hendelsen ifølge Daily Mail. Flere ansatte stormet raskt til for å få fjernet McDondalds hånd ut av gapet på alligatoren, men det førte bare til at det lille beistet bet hardere. Etter intenst arbeid i ti minutter kunne 34-åringen endelig løsrive hånden fra det store gapet.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.