Årsaken til dødsfallene i Kristiansand: Sønn (61) døde av akutt sykdom

Obduksjonsrapporten etter far (90) og sønn (61) er lagt fram. Den viser at 61-åringen døde av akutt sykdom. Faren døde kort tid etter sønnen, ifølge rapporten.

Politi og krimteknikkere på stedet i Tinnheia i Kristiansand etter funn av to døde personer i en bolig. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politi og krimteknikkere på stedet i Tinnheia i Kristiansand etter funn av to døde personer i en bolig. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

– Vi har fått svar på foreløpig obduksjonsrapport som viser at sønnen har dødd av akutt sykdom. Vi kan ikke konkludere med endelig dødstidspunkt, men sønnen har dødd noe før faren, sier seksjonsleder Harald Hollerud ved Kristiansand politistasjon til Fædrelandsvennen.

De to mennene ble funnet døde i en bolig på Tinnheia i Kristiansand på lørdag. Moren på 87 år er innlagt på sykehus.

Politiet mistenker ikke at noe kriminelt har skjedd.

– Etterforskningen går mot slutten, men vi avventer rutinemessig den avsluttende obduksjonsrapporten som det tar litt lengre tid å få svar på, sier Hollerud.

– Ettersom dette ikke dreier seg om en straffesak, ønsker vi ikke å gå ytterligere i detalj med hensyn til de pårørende, sier han videre.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer