Arnold Schwarznegger ble sparket bak fra

Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra under hoppetau-arrangement

Filmstjerne og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra av en mann under et arrangement i Sør-Afrika. Terminatoren tok det med godt humør.

Arnold Schwarzenegger, som er aktuell i den kommende filmen «Terminator: Dark Fate», trodde han bare ble dyttet da en mann sparket ham i ryggen. Foto: AP / NTB scanpix
Arnold Schwarzenegger, som er aktuell i den kommende filmen «Terminator: Dark Fate», trodde han bare ble dyttet da en mann sparket ham i ryggen. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Et videoopptak fra hendelsen viser Schwarzenegger som står på sidelinjen der han dømte og filmet en hoppetaukonkurranse med barn i Johannesburg lørdag.

En mann kommer løpende bakfra, hopper og sparker filmstjernen i ryggen.

Sikkerhetsvakter grep raskt fatt i mannen, som ropte:

– Hjelp meg! Jeg trenger en Lamborghini!

71 år gamle Schwarzenegger tvitret senere at han ikke var klar over det som skjedde.

– Takk for deres bekymringer, men det er ikke noe å bekymre seg for. Jeg trodde jeg bare ble dyttet av folkemengden, noe som skjer ofte, skrev han.

– Jeg innså at jeg ble sparket først da jeg så videoen, som dere alle også har sett. Jeg er bare glad for at tosken ikke forstyrret Snapchaten min, la den tidligere California-guvernøren og filmstjernen til.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer