Aril fikk erotisk fangst i garnet

– Jeg har aldri fisket opp noe slikt før.

(upublisert) Opprettet
Da Aril Svindland fra Feda i Kvinesdal dro opp garnet etter en vanlig fisketur tirsdag formiddag var det fylt med makrell og han var godt fornøyd med fangsten. Ifølge Avisen Agder, som omtalte saken først, er fiskeren vant til at det kan dukke opp litt mer enn bare fisk i garnet, men dagens fangst fikk den erfarne fiskeren til å rødme. – Dette har jeg aldri fått i garnet før... Det var voldsomt rart, sier Svindland til Agder og viser frem dildoen. – Hvordan reagerer man på en slik fangst? – Det blir med humor. Jeg tror ikke vi har fått noe slikt før, ler han og understreker at mens makrellen blir med hjem legger han igjen sexleketøyet i søppelkassa.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.