USA:

Apekatter forsvant fra dyrehage – ble funnet i forlatt hus

To apekatter som forsvant fra en dyrehage i byen Dallas i USA, har blitt funnet av politiet i et forlatt hus ikke langt fra dyrehagen.

To apekatter av typen keisertamarin forsvant fra en dyrehage i Dallas mandag, og ble funnet i et forlatt hus en dag senere. Foto: AP / NTB
To apekatter av typen keisertamarin forsvant fra en dyrehage i Dallas mandag, og ble funnet i et forlatt hus en dag senere. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Ifølge politiet ble de to apekattene funnet i et skap i et forlatt hus i Lancaster, litt sør for Dallas, tirsdag. Det var en tipser som fortalte politiet om hvor apekattene befant seg.

De to keisertamarinene er nå tilbake i dyrehagen de forsvant fra mandag, da innhegningen deres ble funnet med et oppkuttet gjerde og ingen apekatter i sikte. Ingen har så langt blitt pågrepet i saken, og politiet har ikke opplyst om mistenkte.

Forsvinningen er den siste i rekken merkelige hendelser ved dyrehagen i Dallas. Blant annet har det blitt funnet flere oppkuttede gjerder, en liten leopard har rømt og en gribb har dødd på mistenkelig vis. Politiet sier de jobber med å finne ut om hendelsene har en sammenheng.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer