Ap-veteran sjokkert etter ny elendig måling for partiet

Aps oppslutning på 17,5 prosent i siste meningsmåling er en katastrofe, mener partiveteran Thorbjørn Berntsen. En fotballtrener ville blitt sparket, sier han.

Partiveteranen Thorbjørn Berntsen sier han er sjokkert over utviklingen for Arbeiderpartiet på siste meningsmåling der partiet får en oppslutning på 17,5 prosent. Her er Berntsen fotografert på Youngstorget i Oslo i forbindelse med stortingsvalget 2017. Foto: Lise Åserud / NTB
Partiveteranen Thorbjørn Berntsen sier han er sjokkert over utviklingen for Arbeiderpartiet på siste meningsmåling der partiet får en oppslutning på 17,5 prosent. Her er Berntsen fotografert på Youngstorget i Oslo i forbindelse med stortingsvalget 2017. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Ap lander som parti nummer tre, bak Høyre og Senterpartiet, på Norfaktas siste måling for Klassekampen og Nationen. Med en oppslutning på 17,5 prosent er Ap parkert langt bak Senterpartiet, som får en oppslutning på 22,6. Høyre er klart størst med en oppslutning på 24,3 prosent.

– Dette er en katastrofemåling for Ap, så noe må skje. Hadde det vært en fotballag, så ville coachen fått sparken, sier tidligere miljøvernminister Thorbjørn Berntsen (84) til Klassekampen.

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer