Vis mer

Annie (99) fikk oppfylt et av sine største ønsker - ble satt på glattcelle

Smilte fra øre til øre.

(upublisert) Opprettet
Torsdag ble nederlandske Annie (99) lagt i jern og satt på glattcelle. Men 99-åringen hadde slettes ikke gjort noe galt - tvert imot. Å havne på glattcelle sto nemlig på «bucket listen» hennes, altså ting hun ønsker å gjøre før hun dør.

Politiet i den nederlandske byen Nijmegen la ut bilder av Annie på sin Facebook-side. Og skal vi tro bildene, storkoste hun seg på cella.

(FOTO: Politie Nijmegen-Zuid)

En talsperson for politiet forteller til Buzzfeed at 99-åringen ble plukket opp hjemme og kjørt til stasjonen i en politibil. Hun fikk på håndjern og ble satt i en varetektscelle.

- Vi pleier normalt ikke å gjøre dette, men vi gjorde et unntak for Annie. Hun satt bare et par minutter på cella, men det handlet om selve opplevelsen, sier talspersonen til Buzzfeed. Vedkommende påpeker at betjenten brukte pausen sin på det noe uvanlige oppdraget.

Det var Annies niese som kontaktet politiet og sørget for at tanten fikk krysset nok et punkt av «bucket listen» sin.

(FOTO: Politie Nijmegen-Zuid)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.