Anne Mathea (21) døde i Spania

En 21 år gammel norsk kvinne ble i forrige uke funnet død utenfor Malaga i Spania. Nå frigir politiet navnet på 21-åringen.

Anne Mathea Røen Morken fra Ringebu i Innlandet ble funnet død i Spania. Navn og bilde offentliggjøres i samråd med familien. Foto: Privat / NTB
Anne Mathea Røen Morken fra Ringebu i Innlandet ble funnet død i Spania. Navn og bilde offentliggjøres i samråd med familien. Foto: Privat / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det var Anne Mathea Morken som ble funnet død i Spania, opplyser politiet i en pressemelding.

Morken var fra Ringebu, og navnet frigis i samråd med de pårørende.

– Politiet gjentar at familien ønsker ro i denne svært vanskelige situasjonen, skriver politiet.

Det ble tidligere opplyst om at kvinnen trolig var norsk, men tirsdag bekreftet spansk politi at kvinnen var identifisert ved hjelp av fingeravtrykk i samarbeid med norske myndigheter, skriver TV 2.

Ifølge spanske medier ble kvinnen funnet ved et fotgjengerfelt i et boligområde i Torremolinos like utenfor byen Malaga i midten av forrige uke.

Helsepersonell kom til stedet, og kvinnen ble erklært død på stedet.

Kripos har uttalt at de er kjent med saken. Det er foreløpig ikke kjent om det er mistanke om noe kriminelt, men spansk politi etterforsker saken og venter på svar fra obduksjonsrapporten.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer