Anne Heches dødsårsak offentliggjort

Skuespiller Anne Heche døde av brannskader og av å puste inn røyk, viser resultater fra obduksjonen. Dødsfallet regnes som en ulykke.

Myndighetene i Los Angeles har gått ut med dødsårsaken til skuespiller Anne Heche, som døde etter å ha krasjet inn i en bolig i Hollywood 5. august. Heche var en av 90-tallets største Hollywood-stjerner. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
Myndighetene i Los Angeles har gått ut med dødsårsaken til skuespiller Anne Heche, som døde etter å ha krasjet inn i en bolig i Hollywood 5. august. Heche var en av 90-tallets største Hollywood-stjerner. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

53 år gamle Heche fikk også et brudd i brystbeinet da bilen hennes kjørte ut av veien og inn i et hus vest i Hollywood 5. august. Det oppsto brann i både bilen og boligen, men kun Heche ble skadd.

Det arbeides fortsatt med en fullstendig obduksjonsrapport.

Den Emmy-vinnende skuespilleren ble koblet fra respiratoren søndag. Hun fikk alvorlige skader på hjernen på grunn av oksygenmangel, het det i en uttalelse offentliggjort på vegne av familien forrige uke.

Hun ble erklært hjernedød fredag, men ble holdt på respirator fram til organene hennes kunne bli donert. Etterforskere har sagt at det ble funnet spor av rusmidler i en blodprøve, men politiet avsluttet etterforskningen da hun ble erklært hjernedød.

Heche ble først kjent i såpeoperaen «Another World» på slutten av 80-tallet, før hun ble en av Hollywoods største stjerner sent på 90-tallet.

Hun var stadig vekk å se på magasinforsider og i storfilmer der hun spilte mot skuespillere som Johnny Depp og Harrison Ford.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer