Fem droner skutt ned utenfor Moskva:

- Angrepene ville ikke vært mulig uten hjelp fra USA

Fem ukrainske droner ble tirsdag skutt ned i utkanten av Moskva, ifølge Russland, som hevder angrepene ikke ville vært mulig uten hjelp fra USA og Nato.

Publisert

Følg Sol på Facebook!

Det russiske forsvarsdepartementet omtaler hendelsene som «et forsøk fra regimet i Kyiv på å begå en terrorhandling med fem droner». Ingen ble skadd.

– Disse angrepene ville ikke vært mulig uten hjelpen som USA og dets Nato-allierte har gitt til Kyiv-regimet, sier det russiske utenriksdepartementet tirsdag kveld.

Departementet hevder videre at Vesten «lærer opp droneoperatører og bidrar med nødvendig etterretning for å begå slike forbrytelser».

De fem dronene ble ifølge Moskvas ordfører Sergej Sobjanin skutt ned av russisk luftvern. Angrepet fikk en kort stund følger for flytrafikken til og fra Vnukovo-flyplassen, og flere fly ble omdirigert til andre flyplasser.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer