Andersen hetset og truet etter nedskallingen

Crystal Palace-stopper Joachim Andersen mottok flere hundre hatmeldinger etter 1-1-kampen mellom Liverpool og Crystal Palace.

Joachim Andersen i duell med Darwin Nuñez i kampen mellom Liverpool og Crystal Palace. Foto: Jon Super/AP Photo/NTB.
Joachim Andersen i duell med Darwin Nuñez i kampen mellom Liverpool og Crystal Palace. Foto: Jon Super/AP Photo/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg fikk kanskje 300–400 av disse meldingene i går kveld, skriver Andersen på Instagram og legger ved skjermdumper av flere hatmeldinger.

– Jeg forstår at du støtter laget, men ha litt respekt og ikke lek tøff på nettet, fortsetter dansken.

57 minutter inn i kampen kokte det over for Liverpools Darwin Nuñez da han skallet ned Andersen etter en konfrontasjon. Nuñez fikk marsjordre og måtte rett i garderoben i debuten sin på Anfield.

– Jeg håper at Instagram og Premier League gjør noe med dette, avslutter Andersen.

Andersen og Nuñez var i tottene på hverandre flere ganger tidligere i kampen. Dansken ga angriperen hard medfart i flere av duellene, og til slutt kokte det over for Nuñez.

– Jeg har sett det igjen, og selvfølgelig er det et rødt kort. Han ble provosert hele tiden, men det er ikke sånn han skal oppføre seg, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.

– Jeg skal snakke med ham. Det gir ingen mening at jeg snakker for mye om det offentlig. Det er ikke reaksjonen man vil se. Midtstopperne i Premier League kommer til å gjøre det med ham (provosere), men han er en håndfull selv, fortsatte tyskeren.

Uruguayaneren fikk høre det i engelsk presse dagen etter kampen.

(©NTB)

NON STOP: En russisk fotballspiller ble utsatt for en sjelden ulykke på fotballbanen. Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer