Foto: Julio Cortez/AP Photo/NTB scanpix.
Foto: Julio Cortez/AP Photo/NTB scanpix. Vis mer

Alvorlig tiltale mot dansk golfstjerne etter flytur

Den danske golfproffen Thorbjørn Olesen er tiltalt for vold og seksuelt overgrep mot en kvinne på en flytur fra USA til England.

Publisert

29-åringen må møte i retten i London 21. august. Det er flere danske aviser som melder dette, men Jyllands-Posten var først ute.

Olesen er i tillegg tiltalt for å ha vært beruset på flyturen. Dette er ikke lovlig da det kan påvirke sikkerheten under reisen. Olesen skal ifølge britiske aviser også ha tisset på gulvet i kabinen.

Olesen reiste på første klasse med British Airways da han helt mistet grepet. – Oppførselen var sjokkerende, sier en person som var om bord på flyet.

Golfspilleren ble anholdt umiddelbart da flyet landet 29. juli. Han ble senere løslatt, men nå er tiltalen klar.

Olesen har fem seirer på europatouren. Nyhetsbyrået Ritzau har forsøkt å få en kommentar fra Olesen og hans rådgivere, men uten hell.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.