Alvorlig syk 8-åring syklet ni mil for å møte idolet Mbappé

Alvorlig syke Camille (8) syklet ni mil til Paris Saint-Germains hjemmebane for å samle inn penger til syke barn. Der fikk hun treffe forbildet Kylian Mbappé.

PSGs Kylian Mbappé møtte en av sine største fans. Foto: Michel Spingler / AP / NTB
PSGs Kylian Mbappé møtte en av sine største fans. Foto: Michel Spingler / AP / NTB Vis mer
Publisert

Historien om den åtte år gamle jenta som hadde blitt utsatt for nettmobbing fordi hun lider av en sjelden sykdom ble kjent i Frankrike tidligere i år. På det tidspunktet fikk hun støtte av fotballstjernen Mbappé.

Som følge av sykdommen hun er rammet av, fikk Camille høre av legene at hun aldri ville kunne sykle igjen. Det ville ikke 8-åringen og hennes nære uten videre akseptere.

I stedet tok hun saken i egne hender og syklet ni mil til Parc des Princes, PSGs hjemmebane, sammen med sin far. Til jubel fra mange frammøtte rullet de to inn foran hjemmebanen til fotballklubben PSG.

Deretter ventet et møte med idolet Mbappé. Fotballstjernen har lagt ut en video på Instagram som viser det hele.

«Gratulerer, Camille. Fortsett å inspirere oss alle. Parc des Princes er også ditt hjem nå», skriver han.

Barn med sykdommen Camille lider av er ofte født for tidlig og med lavere vekt enn normalt. De har misdannelser som kan ramme flere ulike organer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer