Alvorlig for tenåring og mann i 20-årene som ble knivstukket i Trondheim

To menn ble knivstukket løpet av drøy times tid i Trondheim lørdag kveld. Begge får behandling for alvorlige skader på St. Olavs hospital.

En gutt i slutten av tenårene ble knivstukket på Ila i Trondheim lørdag kveld. Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Foto: Ned Alley / NTB
En gutt i slutten av tenårene ble knivstukket på Ila i Trondheim lørdag kveld. Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Foto: Ned Alley / NTB Vis mer
Publisert

Den første hendelsen ble meldt fra Møllenberg klokken 21.02. Her ble en mann i slutten av 20-årene funnet med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Væpnet politi jakter natt til søndag fortsatt på en eller flere gjerningsmenn i saken.

– Dette er en alvorlig hendelse. Vi har gjennomført innledende samtaler med fornærmede og vitner, og politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding natt til søndag.

Politiet fikk melding om den andre knivstikkingen på Ila i Trondheim klokken 22.07. Her ble en gutt i slutten av tenårene alvorlig, men ikke livstruende, skadd.

En ung mann ble pågrepet i nærheten kort etter angrepet, meldte politiet kort etter.

– Han er foreløpig siktet for grov kroppsskade, opplyser jourhavende jurist Charlotte Ulstad til Adresseavisen.

– Vi har foreløpig ingen indikasjoner på at disse to hendelsene har noe med hverandre å gjøre, sier påtaleansvarlig Furunes.

St. Olavs hospital opplyser i en pressemelding ved 2-tiden natt til søndag at tenåringen opereres for sine skader. Mannen i 20-årene behandles på intensivavdelingen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer