Alkoholfritt øl var ikke fritt for allergener – trekkes fra butikkene

Det alkoholfrie ølet Helt Fri Hvete fra Grans Bryggeri trekkes fra Rema-butikkene. Grunnen er at Grans ikke har merket allergenet hvete i ingredienslisten.

Grans Bryggeri trekker tilbake produktet «Helt Fri Hvete» med best før dato 21.01.2024. Årsaken er manglende merking av allergenet hvete i ingredienslisten. Foto: Grans bryggeri / NTB
Grans Bryggeri trekker tilbake produktet «Helt Fri Hvete» med best før dato 21.01.2024. Årsaken er manglende merking av allergenet hvete i ingredienslisten. Foto: Grans bryggeri / NTB Vis mer
Publisert

– Totalt 81.648 bokser med det aktuelle produktet er solgt via Rema 1000 sine butikker over hele landet. Produktet er nå trukket tilbake og finnes ikke lenger i butikkene, skriver Matportalen.

Det er ølet med best før dato 21.01.2024 som trekkes tilbake.

Grans Bryggeri ber forbrukere som har kjøpt varen og som har hveteglutenallergi, om å kaste varen eller returnere den til butikken der varen er kjøpt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer