Aktor ber om 21 års fengsel for mann tiltalt for dobbeltdrap i Kristiansand

Aktor la ned påstand om 21 års fengsel for mannen (56) som er tiltalt dobbeltdrapet i Kristiansand 28. mars 2022.

En mann (56) er tiltalt for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i fjor. Rettssaken starter i dag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
En mann (56) er tiltalt for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i fjor. Rettssaken starter i dag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det skriver Fædrelandsvennen.

Mannen er tiltalt for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars i fjor. De to ble funnet med omfattende skader som var påført med hammer og kniv, og døde på sykehus etter kort tid.

– Drapshandlingene var brutale og hjerteskjærende handlinger, utført med et sinne og en kraft som førte til at de døde innen kort tid, sa Tallaksen ifølge avisen.

Tallaksen mener 56-åringen var tilregnelig da han gjennomførte drapshandlingene. Det samme har de to rettsoppnevnte sakkyndige konkludert med, skriver avisen.

Mannen, som kommer fra Syria, har tidligere uttalt i retten at han ikke husker hendelsen og erkjente ikke straffskyld da saken mot ham startet i Agder tingrett 13. mars.

Hans forsvarer Mohamed Hamzaoui har tidligere uttalt seg kritisk til konklusjonen om at 56-åringen var tilregnelig. Han mener klienten er psykisk syk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer