Akeulykke ved skole i Sør-Fron – elev sendt til Ullevål sykehus

En skoleelev ved Midtbygda skole i Sør-Fron ble torsdag sendt til Ullevål sykehus med hodeskader etter en akeulykke på skolen.

En skoleelev i Sør-Fron ble torsdag sendt til Ullevål sykehus etter en akeulykke ved Midtbygda skole. Foto: Terje Pedersen / NTB
En skoleelev i Sør-Fron ble torsdag sendt til Ullevål sykehus etter en akeulykke ved Midtbygda skole. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Eleven kolliderte med en gjerdestolpe nederst på et jorde da elevene akte i et friminutt, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Eleven ble først sendt til sykehuset på Lillehammer, men ble sammen med sine pårørende sendt videre til Ullevål sykehus.

– Det er fryktelig at noe slikt skal skje. Det er det vi ønsker aller minst, at det skal skje noe med elevene våre. Vi er berørt alle sammen, sier rektor ved skolen, Anne R. Almehagen til avisa.

Både elever og ansatte på skolen blir nå fulgt opp etter gjeldende beredskapsplaner for skolene i Sør-Fron, opplyser kommune på sine nettsider.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer