Aftonbladet: Lokalpolitiker pågrepet for drap etter funn av kroppsdeler i Stockholm

Flere kroppsdeler er funnet i Stockholm siden midten av september. En mann ble torsdag pågrepet i saken. Han er lokalpolitiker i Nyköping, melder Aftonbladet.

Publisert

Den makabre saken begynte å rulle i september, da et selskap som jobbet med å rense Karlbergskanalen midt i den svenske hovedstaden fant et hode i en søppelsekk.

Rundt en måned senere ble det funnet flere kroppsdeler i en pose ved Junibacken på Djurgården.

Politiet innledet etterforskning med mistanke om drap og likskjending. Kroppsdelene viste seg å tilhøre en mann i 60-årene som har vært savnet en stund.

Torsdag formiddag besluttet påtalemyndigheten å pågripe en mistenkt gjerningsmann.

– Saken har sammenheng med funnet av en kroppsdel i Karlbergskanalen, sier Marina Chikarova i påtalemyndigheten til Aftonbladet.

Ifølge avisen antas det at drapet skjedde i Nyköping, og den pågrepne skal være en lokalpolitiker med flere stillinger i kommunen. Hvilket parti han tilhører opplyses ikke, men partiledelsen sentralt opplyser at mannens medlemskap er lagt på is mens saken etterforskes.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer