AFP: Karim Benzema har signert for ny klubb

Karim Benzema (35) slutter seg til Al-Ittihad i saudiarabisk fotball. Ballon d'Or-vinneren har skrevet under kontrakten, melder AFP tirsdag.

Karim Benzema melder overgang til saudiarabisk fotball. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB
Karim Benzema melder overgang til saudiarabisk fotball. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det franske nyhetsbyrået hevder å ha fått signeringen bekreftet av en kilde i Al-Ittihad. Kilden er ikke navngitt.

– Benzema har signert en kontrakt som bekrefter overgangen hans til Al-Ittihad for en treårsperiode med start fra neste sesong, sier vedkommende.

Nylig ble det kjent at Benzema var ferdig som Real Madrid-spiller etter 14 år i klubben. Der vant franskmannen en rekke store titler, deriblant mesterligaen fem ganger.

I fjor vant han Ballon d'Or etter en supersesong på Reals vei mot triumfer i både La Liga og Champions League. Benzema gjorde 353 mål på 647 kamper for de liljehvite fra den spanske hovedstaden.

Toppfotballen i Saudi-Arabia lokket tidligere i år til seg Cristiano Ronaldo. Han fikk en kjempekontrakt med Al-Nassr, og Benzema er også ventet å få en betydelig årslønn.

Lionel Messi er også sterkt koblet til spill i Midtøsten den siste tiden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer