Advokat hevder det finnes ny overgrepsvideo av R. Kelly

Advokat Gloria Allred sier hun har fått overlevert en video som viser det hun mener er artisten R. Kelly som forgriper seg på mindreårige jenter.

En mann hevder å ha funnet en ny video som viser R. Kelly forgripe seg på mindreårige jenter. Her er artisten sammen med hans advokat Steve Greenberg etter at han mandag ble løslatt fra fengsel etter å ha betalt ekskona og barna det han skyldte i manglende barnebidrag. Foto: Ashlee Rezin / Chicago Sun-Times via AP / NTB scanpix
En mann hevder å ha funnet en ny video som viser R. Kelly forgripe seg på mindreårige jenter. Her er artisten sammen med hans advokat Steve Greenberg etter at han mandag ble løslatt fra fengsel etter å ha betalt ekskona og barna det han skyldte i manglende barnebidrag. Foto: Ashlee Rezin / Chicago Sun-Times via AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

En mann hevder at han ryddet i en gammel videosamling hjemme da han fant det han mener er et opptak av R&B-artisten R. Kelly som forgriper seg på mindreårige jenter. Ifølge advokat Gloria Allred er videoen overlevert til føderale myndigheter.

Verken hun eller klienten Gary Dennis, som fant videoen, ønsker å diskutere videoens innhold, men Allred sier at det kan se ut som videoen ikke har sammenheng med de andre overgrepene artisten er beskyldt for. Samtidig legger hun til at hun ikke kan være «hundre prosent sikker» på at det er Kelly man ser i videoen.

– Tvilen her er innlysende når man sier at mannen i videoen «liksom på en måte» ser ut som R. Kelly. Det gjør ikke at det er ham. Det er ikke ham, sier artistens advokat, Steve Greenberg.

Sangeren, hvis egentlige navn er Robert Kelly, er tiltalt for ti tilfeller av overgrep mot fire ofre i alderen 13 til 17 år. Allred er advokat for flere av jentene.

R. Kelly nekter skyld og nekter ifølge hans advokat for at det er han som vises i den nevnte videoen, eller andre videoer som skal vise seksuelle overgrep mot mindreårige.

I februar da R. Kelly møtte i retten for tiltalene mot ham, fortalte aktoren i saken om en video som viser hvordan Kelly gjentatte ganger skal ha forgrepet seg mot en 14 år gammel jente. Aktoren viste også til at DNA hentet fra et annet offers bluse stemte med DNA fra Kellys sæd funnet hos et tredje offer.

Kelly ble løslatt mot kausjon og ble beordret av dommeren til å holde seg unna alle under 18 år.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer