Advokat: 18-åring har tilstått drap på to lærere i Malmö

Den 18 år gamle mannen som er siktet for drap på to kvinnelige lærere på en skole i Malmö, har erkjent drapene, opplyser en advokat.

Blomster er lagt ned utenfor Malmö Latinskola dagen etter at to kvinner ble drept av en 18 år gammel elev. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB
Blomster er lagt ned utenfor Malmö Latinskola dagen etter at to kvinner ble drept av en 18 år gammel elev. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB Vis mer
Publisert

Advokaten Anders Elison var tirsdag til stede under et avhør med 18-åringen. Han sier at den unge mannen har fortalt i detalj hva som skjedde under angrepet.

Han vil ikke si om 18-åringen har noen koblinger til kvinnene, og han beskriver motivet som vanskelig å forstå. Ifølge Elison kommer trolig fengslingsmøtet til å bli avholdt onsdag.

18-åringen er elev ved Malmö Latinskola, der har gikk til angrep på de to lærerne ved 17-tiden mandag. Samme kveld ble det klart at begge døde etter å ha blitt brakt til sykehus med kritiske skader.

Ifølge svenske medier var mannen bevæpnet med en øks og en kniv. Han ringte selv politiet for fortalte hva han hadde gjort. Like etter ble han pågrepet inne på skolen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer