Advarsel: Hundetyver på ferde på Østlandet

Hundeeier slått ned.

(upublisert) Opprettet

Den siste tiden er flere hunder blitt forsøkt stjålet på Østlandet. Politiet er på sporet av tyvene, og Dyrevernalliansen utlover en dusør på 5.000 kroner til tips som fører til pågripelse.

Politiet etterlyser en hvit Mercedes kassebil etter at en mann ble slått ned og hans hund forsøkt stjålet i Aurskog fredag kveld.

Bilen er blitt sett i blant annet Akershus, Østfold og Vestfold. Vitner beskriver en hvit varebil med utenlandske skilter og opptil fire personer.

– Vi samler blant annet inn bilder fra overvåkingskameraer ved lokale bensinstasjoner, sier lensmann Svein Engen i Aurskog-Høland til Indre Akershus Blad.

Mandag var det en lignende episode i Vestfold med samme type bil og fire personer.

Politiet ser svært alvorlig på saken. Flere personer har kontaktet dem med mulige observasjoner, men foreløpig har ikke tipsene gitt resultater.

– Nå håper vi at publikum som vet noe, melder fra til enten politiet eller oss, sier jurist Live Kleveland i Dyrevernalliansen.

Alle tips som kommer inn blir videreformidlet til politiet. Det er også mulig å tipse anonymt. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.