Advarer: - Vil bli deres livs største feil

Statsminister Benjamin Netanyahu sier at den libanesiske Hizbollah-militsen vil gjøre en stor feil dersom de går til krig mot Israel.

Røyk stiger opp fra en av det israelske forsvarets stillinger som fredag ble truffet av Hizbollah nær grensen til Libanon. Foto: Hassan Ammar / AP / NTB
Røyk stiger opp fra en av det israelske forsvarets stillinger som fredag ble truffet av Hizbollah nær grensen til Libanon. Foto: Hassan Ammar / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Det vil bli deres livs største feil. Vi vil slå tilbake med en kraft de ikke engang kan forestille seg, og betydningen det vil få for dem og staten Libanon vil bli fullstendig ødeleggende, sa Netanyahu da han søndag besøkte soldater nord i Israel nær grensa til Libanon.

Den libanesiske, muslimske Hizbollah-militsen har siden dannelsen blitt regnet som én av Israels erkefiender og mottar støtte både fra Syria og Iran.

Siden krigen mellom Hamas og Israel brøt ut for to uker siden har Hizbollah angrepet israelskkontrollerte områder med raketter og artilleri fra Libanon i solidaritet med Hamas. Israel har gjengjeldt angrepene.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer