Advarer mot giftig røyk på Aker Brygge etter båtbrann

Nødetatene advarer mot giftig røyk og ber folk holde seg unna Aker Brygge, i forbindelse med brann i en båt.

Publisert

Brannen i en båt ved Aker Brygge er slokket, opplyser brannvesenet. I forbindelse med brannen advarte nødetatene om giftig røyk i området.

Båten lå til kai på Aker Brygge da den tok fyr tidlig lørdag ettermiddag. I forbindelse med brannen ble båten på rundt 40 fot, fraktet vekk for å unngå spredning.

Brannvesenet iverksatte slokking ved 13.30-tiden, og røykdykkere ble sendt om bord i båten. Ifølge politiet var det ikke personer i båten da det begynte å brenne.

Ved 14-tiden melder brannvesenet at brannen er slokket.

I en periode advarte nødetatene mot giftig røyk på stedet, og oppfordret folk til å lukke vinduer og til å holde seg unna.

– Det er mye røyk i området. Lukk vinduer og hold dere unna røyken. Den er giftig, skrev 110-sentralen i Oslo på Twitter.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.