952 nye coronadødsfall i Tyskland

I Tyskland er det registrert 952 coronadødsfall det siste døgnet, viser tall fra Robert Koch-instituttet. Det er en ny dyster rekord i landet.

Et skilt over motorveien i Berlin ber folk holde seg trygge. Onsdag er det registrert rekordhøye dødstall i Tyskland. Foto: Kay Nietfeld / dpa via AP / NTB
Et skilt over motorveien i Berlin ber folk holde seg trygge. Onsdag er det registrert rekordhøye dødstall i Tyskland. Foto: Kay Nietfeld / dpa via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samme dag som Tyskland innfører en ny landsdekkende nedstenging, er det registrert rekordhøye 952 koronadødsfall det siste døgnet.

Under den første smittebølgen i vår framsto Tyskland som et av landene i Europa som lyktes best med sin koronastrategi. Begrenset smitte, lave dødstall og en befolkning som fulgte koronareglene, var fasiten.

Men den andre bølgen ser ut til å kunne bli mye verre for landet. De siste ukene og månedene har både smittetallene og dødstallene skutt i været.

Ny dyster rekord

Det siste døgnet er det registrert 952 koronadødsfall, viser tall fra Robert Koch-instituttet. Det er en ny dyster rekord i landet. 27.728 nye smittetilfeller er også registrert det siste døgnet, men det inkluderer ikke tall fra delstaten Sachsen, som er blant de hardest rammede.

Forrige rekord ble satt fredag da det ble registrert 598 dødsfall og 29.875 nye smittetilfeller.

Totalt er 23.427 koronasmittede personer bekreftet døde i landet.

Nye koronarestriksjoner

Onsdag trådte nye landsdekkende koronarestriksjoner i kraft i Tyskland etter smitteutviklingen de siste ukene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer