930 nye koronasmittede siste døgn – ny døgnrekord

Det siste døgnet er det registrert 930 koronasmittede i Norge. Det er 399 flere enn dagen før og det høyeste antallet smittede som er registrert på ett døgn.

Aldri tidligere har det vært registrert så mange coronasmittede i Norge som det siste døgnet. Her er helse- og omsorgsminister Bent Høie under en pressekonferanse om coronasituasjonen 3. januar. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Aldri tidligere har det vært registrert så mange coronasmittede i Norge som det siste døgnet. Her er helse- og omsorgsminister Bent Høie under en pressekonferanse om coronasituasjonen 3. januar. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 52.180 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.902 nye smittetilfeller i Norge. 2,8 millioner tester var fram til tirsdag utført.

133 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus. Det var fire flere enn dagen før.

Til sammen er 452 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,4 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer