89 nye smittede i Bergen siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 89 nye smittetilfeller i Bergen, noe som er det nest høyeste antallet som er registrert siden pandemien startet.

– Om vi ikke trekker kraftig i håndbrekket er vi på vei mot full nedstenging, sa byrådsleder Roger Valhammer i Bergen på en pressekonferanse lørdag. Foto: Marit Hommedal / NTBBergen 20201107. Byrdsleder Roger Valhammer i Bergen kommune orienterer om koronasituasjonen i kommunen. Foto: Marit Hommedal / NTB
– Om vi ikke trekker kraftig i håndbrekket er vi på vei mot full nedstenging, sa byrådsleder Roger Valhammer i Bergen på en pressekonferanse lørdag. Foto: Marit Hommedal / NTBBergen 20201107. Byrdsleder Roger Valhammer i Bergen kommune orienterer om koronasituasjonen i kommunen. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert

Fredag ble det registrert 103 nye koronatilfeller i Bergen.

– Smittetallene de siste 14 dagene sprenger alle rekorder, sa byrådsleder Roger Valhammer (Ap) på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

Bergen kommune har nå et smittetall på 290 per 100.000 innbyggere. Tallet er fire ganger så høyt som i mars og dobbelt så høyt som i september.

– Om vi ikke trekker kraftig i håndbrekket er vi på vei mot full nedstenging, sa Valhammer på pressekonferansen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer