89 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus – ti flere enn dagen før

Tirsdag var 89 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på ti pasienter fra dagen før.

Tirsdag var det innlagt 89 coronapasienter på norske sykehus. Her et bilde av Akershus universitetssykehus (Ahus). Illustrasjonsfoto: Ole Berg-Rusten / NTB
Tirsdag var det innlagt 89 coronapasienter på norske sykehus. Her et bilde av Akershus universitetssykehus (Ahus). Illustrasjonsfoto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elleve av pasientene får respiratorbehandling, og 22 ligger på intensivavdeling.

Det er én færre på respirator og to flere på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt tirsdag.

Tallet på innlagte er det høyeste siden 26. mai, ifølge oversikten.

68 av coronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, åtte er innlagt i Helse Midt-Norge, åtte er innlagt i Helse vest, og fem er innlagt i Helse nord.

17 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, tre er innlagt hos Helse Midt-Norge, én er innlagt hos Helse nord, og én er innlagt hos Helse vest.

Siden februar i fjor har 158.389 personer fått påvist koronasmitte her i landet, viser tirsdagens foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer