854 nye coronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 854 koronasmittede i Norge. Det er 51 færre enn dagen før, men 491 flere enn samme dag i forrige uke.

Denne uken har svært mange testet seg for korona. Det bidrar til at mange flere tilfeller blir oppdaget. Her står folk i kø på koronateststasjonen på Rommen i bydel Stovner. Foto: Torstein Bøe / NTB
Denne uken har svært mange testet seg for korona. Det bidrar til at mange flere tilfeller blir oppdaget. Her står folk i kø på koronateststasjonen på Rommen i bydel Stovner. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken er det registrert til sammen 5.254 nye smittetilfeller i Norge.

Ved midnatt natt til søndag er det i alt registrert 79.800 koronasmittede personer her i landet. Det betyr at 6,5 prosent av alle koronasmittede i Norge siden pandemien startet i fjor, er registrert smittet i løpet av den siste uken.

I alt er nå 4,1 millioner koronatester utført her i landet.

177 koronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var 18 flere enn dagen før.

Til sammen er 632 koronasmittede personer døde i Norge siden mars 2020, viser foreløpige tall. Nesten to av tre, 63,9 prosent av alle døde, er over 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

223 smittede i Oslo

Det er registrert 223 koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er nesten dobbelt så mange som samme dag i forrige uke da det ble registrert 127 tilfeller.

I bydelene Stovner og Grorud er smittetallet nå firesifret med 1.000 bekreftede koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene på Grorud. På Stovner er tilsvarende tall 1.015. Det betyr at 1 prosent av innbyggerne i de to bydelene er koronasmittet for tiden, viser tall fra Oslo kommune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer