79 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus – 19 flere enn forrige fredag

Mandag var 79 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 19 pasienter fra forrige fredag.

Behandling av pasienter med Covid-19 på intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Foto: Jil Yngland / NTB
Behandling av pasienter med Covid-19 på intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tolv av pasientene får respiratorbehandling, og 20 ligger på intensivavdeling.

Det er to flere på respirator og fire flere på intensivavdeling enn forrige fredag, ifølge Helsedirektoratets oversikt mandag.

61 av coronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, åtte er innlagt i Helse vest, seks er innlagt i Helse Midt-Norge, og fire er innlagt i Helse nord.

17 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, én er innlagt hos Helse Midt-Norge, én er innlagt hos Helse nord, og én er innlagt hos Helse vest.

Siden februar i fjor har 157.040 personer fått påvist coronasmitte her i landet, viser mandagens foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer