65 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus – seks færre enn dagen før

Tirsdag var 65 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på seks pasienter fra dagen før.

Behandling av pasienter med Covid-19 på intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Foto: Jil Yngland / NTB
Behandling av pasienter med Covid-19 på intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

Ikke siden 3. november i fjor da 61 pasienter var innlagt, har tallet vært lavere.

15 av pasientene får respiratorbehandling, og 28 ligger på intensivavdeling.

Det er to færre på respirator og én flere på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt tirsdag. 51 av coronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, sju er innlagt i Helse Midt-Norge, fem er innlagt i Helse nord, og to er innlagt i Helse vest.

25 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, to er innlagt hos Helse Midt-Norge, og én er innlagt hos Helse nord.

Siden februar i fjor har 125.116 personer fått påvist coronasmitte her i landet, viser tirsdagens foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer