573 nye coronasmittede siste døgn - 198 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 573 coronasmittede i Norge. Det er én færre enn dagen før og 416 færre enn samme dag i forrige uke.

ed midnatt natt til tirsdag var det registrert 99.249 koronasmittede personer i Norge siden utbruddet startet på nyåret i fjor. Foto: Jil Yngland / NTB
ed midnatt natt til tirsdag var det registrert 99.249 koronasmittede personer i Norge siden utbruddet startet på nyåret i fjor. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

I Oslo ble det registrert 198 nye koronasmittede siste døgn. Det er like mange som dagen før, men 35 færre enn snittet de sju foregående dagene.

Ved midnatt natt til tirsdag var det registrert 99.249 koronasmittede personer her i landet siden februar i fjor, viser foreløpige tall.

De siste sju dagene er det registrert til sammen 5.110 nye smittetilfeller i Norge. 4,7 millioner koronatester er til nå utført her i landet.

I alt 704.362 personer har fått første dose av koronavaksinen, og 284.700 personer har fått andre dose. Dermed vil antall satte vaksiner trolig passere millionen i løpet av tirsdag eller onsdag denne uken.

Mandag var 295 koronapasienter innlagt på sykehus. Det var fire færre enn dagen før.

Til sammen er 676 koronasmittede personer døde i Norge siden mars 2020, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

62,9 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om 14 dødsfall i Norge.

Oslo

Det er registrert 198 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 35 færre enn snittet de sju foregående dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer