570 coronasmittede siste døgn, 307 nye i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 570 koronasmittede i Norge. Det er 119 færre enn dagen før og 19 flere enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 570 coronasmittede i Norge. Det er 119 færre enn dagen før og 19 flere enn for en uke siden. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Det siste døgnet er det registrert 570 coronasmittede i Norge. Det er 119 færre enn dagen før og 19 flere enn for en uke siden. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Ved midnatt natt til fredag er det registrert 73.493 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.453 nye smittetilfeller i Norge. 3,9 millioner koronatester er til nå utført i landet.

111 koronapasienter var torsdag innlagt på sykehus. Det var seks flere enn dagen før.

Til sammen er 632 koronasmittede personer døde i Norge siden mars 2020, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,9 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

307 nye smittetilfeller i Oslo siste døgn

Det er registrert 307 smittede i Oslo siste døgn. Det er 133 mer enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 174 smittede per dag.

Det er samtidig det høyeste antall smittetilfeller i Oslo i løpet av et døgn siden pandemien startet. Den forrige rekorden ble satt 27. februar da antallet var 245.

Antall smittetilfeller er 162 mer enn gjennomsnittet de foregående 14 dagene, som var på 145 smittede per dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer