555 nye coronasmittede siste døgn – 111 flere enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 555 koronasmittede i Norge. Det er 112 flere enn dagen før og 111 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det registrert til sammen 4.764 nye smittetilfeller i Norge. 2,9 millioner tester er gjennomført. Foto: Jil Yngland / NTB
De siste sju dagene er det registrert til sammen 4.764 nye smittetilfeller i Norge. 2,9 millioner tester er gjennomført. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 55.474 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 4.764 nye smittetilfeller i Norge. Til sammen er det gjernnomført 2,9 millioner koronatester, viser tall fram til søndag.

143 koronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var 18 flere enn dagen før.

Til sammen er 472 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,6 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge siden mars i fjor.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer