Texas:

53 funnet døde i vogntog - fire menn siktet

Fire menn er siktet i menneskesmuglingssaken i Texas, USA, hvor 53 personer ble funnet døde i lasterommet til et vogntog i San Antonio 27. juli.

Fire menn er siktet i menneskesmuglingssaken i Texas, USA, hvor 53 personer ble funnet døde i lasterommet til et vogntog i San Antonio 27. juli. Arkivfoto: Eric Gay / AP / NTB
Fire menn er siktet i menneskesmuglingssaken i Texas, USA, hvor 53 personer ble funnet døde i lasterommet til et vogntog i San Antonio 27. juli. Arkivfoto: Eric Gay / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Blant de siktede er mannen som mistenkes for å ha vært sjåfør for vogntoget som fraktet migrantene over grensen fra Mexico, melder Reuters.

To av personene er siktet for en rekke tilfeller i forbindelse med å ha fraktet migranter uten lovlig opphold i USA inn i landet og for å forårsaket død og alvorlig kroppsskade. Begge de to siktede er amerikanske statsborgere, og risikerer dødsstraff eller livstid i fengsel dersom de blir dømt.

I tillegg har to mexicanske statsborgere blitt siktet i forbindelse med saken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer