518 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 187 flere enn dagen før og 58 flere enn samme dag i forrige uke.

Statsminister Erna Solberg (H) sier første vaksineleveranse kan komme i slutten av desember, og at Norge da er klar til å starte vaksinering. Foto: AP/NTB
Statsminister Erna Solberg (H) sier første vaksineleveranse kan komme i slutten av desember, og at Norge da er klar til å starte vaksinering. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 41.852 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.689 nye smittetilfeller i Norge. 2,4 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

126 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus. Det var seks færre enn dagen før.

Til sammen er 395 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,8 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

113 i Oslo

Det er registrert 113 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 26 flere enn gjennomsnittet den siste uken, som var på 87 per dag.

Smittetallet siste døgn er 63 flere enn dagen før, viser siste tall fra Oslo kommune. Samme dag i forrige uke ble det meldt om 117 nye smittetilfeller.

Da byrådet innførte sosial nedstenging av Oslo for fem uker siden, var ukesnittet 140 smittede per dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer