501 nye coronasmittede siste døgn – 99 flere enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 501 coronasmittede i Norge. Det er 142 flere enn dagen før og 99 flere enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 501 koronasmittede i Norge. Det er en økning på 142 sammenlignet med dagen før, og samtidig 99 flere enn samme dag i forrige uke. Foto: Jil Yngland / NTB
Det siste døgnet er det registrert 501 koronasmittede i Norge. Det er en økning på 142 sammenlignet med dagen før, og samtidig 99 flere enn samme dag i forrige uke. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til fredag registrert 40.023 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Litt over 2,4 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

136 coronapasienter var torsdag innlagt på sykehus. Det var fire flere enn dagen før.

Til sammen er 382 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,6 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer