460 nye koronasmittede siste døgn, 102 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 460 koronasmittede i Norge. Det er 58 færre enn dagen før, men hele 98 flere enn samme dag i forrige uke.

Slik ser det nye korona-hurtigtesten ut. Etter 15–20 minutters venting kommer svaret på om testen er positiv eller ikke. Til nå er det gjennomført omkring 2,5 millioner koronatester her i landet. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Slik ser det nye korona-hurtigtesten ut. Etter 15–20 minutters venting kommer svaret på om testen er positiv eller ikke. Til nå er det gjennomført omkring 2,5 millioner koronatester her i landet. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til torsdag registrert 42.312 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.787 nye smittetilfeller i Norge. 2,5 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

133 koronapasienter var onsdag innlagt på sykehus. Det var sju flere enn dagen før.

Til sammen er 402 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,9 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

102 i Oslo

102 nye koronasmittede registrert i Oslo siste døgn – 14 flere enn ukesnittet.

Saken oppdateres.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer