43-åring tiltalt for dobbeltdrap i Stavanger

Saken mot en 43 år gammel mann som står tiltalt for dobbeltdrap i Storhaug i Stavanger i juni i fjor, skal opp i Sør-Rogaland tingrett i slutten av september.

En 43 år gammel mann må i slutten av september møte i Sør-Rogaland tingrett, tiltalt for dobbeltdrap. Foto: Carina Johansen / NTB
En 43 år gammel mann må i slutten av september møte i Sør-Rogaland tingrett, tiltalt for dobbeltdrap. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Natt til 24. juni i fjor ble en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene funnet døde i en bolig i bydelen Storhaug i Stavanger. Den døde kvinnens eksmann er tiltalt for drapene.

Saken kommer opp for retten i slutten av september, skriver Stavanger Aftenblad. Det er satt av fem dager til saken.

Siktedes forsvarer Odd Rune Torstrup sa i juni i fjor at hans klient erkjenner å ha forårsaket de to personenes død. Den avdøde kvinnen levde tidligere i et samliv med siktede over mange år. Det startet i Syria og fortsatte i Norge i 2015. Samlivet ble avsluttet i mai i fjor.

Ifølge tiltalen fremgår det at både mannen og kvinnen var påført flere knivstikk. I tillegg til drap, er 43-åringen tiltalt for trusler mot sin ekskone og en annen person som var i leiligheten da drapene fant sted.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer