429 nye koronasmittede siste døgn – 102 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 429 koronasmittede i Norge. Det er 126 færre enn dagen før og 102 færre enn samme dag i forrige uke.

Nå er det foretatt 3 millioner koronatester her i landet siden pandemien startet. Foto: Gorm Kallestad / NTBClick to add image caption
Nå er det foretatt 3 millioner koronatester her i landet siden pandemien startet. Foto: Gorm Kallestad / NTBClick to add image caption Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 55.903 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 4.662 nye smittetilfeller i Norge. Fram til mandag er det gjennomført 3 millioner koronatester her i landet.

147 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det var fire flere enn dagen før.

Til sammen er 478 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

65,1 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge siden mars.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer