India:

41 personer innesperret i tunnel i over en uke

Redningsmannskaper jobber på spreng med å nå fram til de 41 arbeiderne som i over en uke har vært innesperret i en sammenrast tunnel nord i India.

41 arbeidere har vært innesperret i over en uke etter at deler av veitunnelen mellom Silkyara og Dandalgaon nord i India raste sammen. Foto: AP / NTB
41 arbeidere har vært innesperret i over en uke etter at deler av veitunnelen mellom Silkyara og Dandalgaon nord i India raste sammen. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Deler av den 4,5 kilometer lange veitunnelen mellom Silkyara og Dandalgaon i Himalaya-regionen raste sammen forrige søndag.

Da redningsmannskaper forsøkte å ta seg inn til de innesperrede arbeiderne, raste enda mer av tunneltaket ned.

Det har lyktes med å få mat og oksygen inn gjennom to rør, men planen er nå å bore seg ned til arbeiderne ovenfra. Dette arbeidet begynner mandag kveld, opplyser en talsperson.

Det vil trolig ta flere dager før man når ned til de innesperrede arbeiderne, og det er fare for at mer kan rase ned over dem mens arbeidet pågår, sier lederen for redningsoperasjonen, Devendra Patwal.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer