367 nye coronasmittede siste døgn – 64 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 88 flere enn dagen før og 64 færre enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 64 færre enn samme adg for en uke siden. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 64 færre enn samme adg for en uke siden. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til torsdag registrert 61.961 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.074 nye smittetilfeller i Norge. 3,3 millioner koronatester er til nå utført i landet.

120 koronapasienter var onsdag innlagt på sykehus. Det var to færre enn dagen før.

Til sammen er 556 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,6 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer