367 nye coronasmittede siste døgn – 64 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 88 flere enn dagen før og 64 færre enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 64 færre enn samme adg for en uke siden. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Det siste døgnet er det registrert 367 koronasmittede i Norge. Det er 64 færre enn samme adg for en uke siden. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til torsdag registrert 61.961 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.074 nye smittetilfeller i Norge. 3,3 millioner koronatester er til nå utført i landet.

120 koronapasienter var onsdag innlagt på sykehus. Det var to færre enn dagen før.

Til sammen er 556 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,6 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer