331 nye smittede i Norge, 50 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 331 koronasmittede i Norge. Det er 131 flere enn dagen før, men 49 færre enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.631 nye smittetilfeller i Norge. 2,5 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.631 nye smittetilfeller i Norge. 2,5 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 41.334 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.631 nye smittetilfeller i Norge. 2,5 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

132 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det var elleve flere enn dagen før.

Til sammen er 393 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,9 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

50 i Oslo

Det er registrert 50 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 38 færre enn gjennomsnittet den siste uken, som var på 88 per dag.

Det viser tall fra Oslo kommune.

Smittetallet siste døgn er 13 flere enn dagen før. Antallet nye smittetilfeller som meldes i helgene, pleier å være lavere enn i ukedagene.

Samme dag i forrige uke ble det meldt om 113 nye smittetilfeller.

Da byrådet innførte sosial nedstenging av Oslo for fem uker siden, var ukesnittet 140 smittede per dag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer