33-åring tiltalt for overgrep mot 52 barn

En 33 år gammel mann bosatt i Drammen er nå tiltalt for overgrep mot 52 barn. Gjennomsnittsalderen på barna er like under 11 år.

Publisert

Med unntak av et tilfelle for om lag ti år siden, er alle overgrepene gjort via nett i en periode på fire måneder, skriver Drammens Tidende.

Det var fra slutten av februar til august til slutten av juni i fjor at overgrepene fant sted. Mannens modus har vært å komme i kontakt med jenter, i all hovedsak via chattetjenesten Omegle.

Til tross for at politiets darkweb-gruppe har gjennomgått rundt 500 ulike skjermopptak og totalt cirka 115 timer med film for å identifisere barna og de straffbare handlingene, har det ikke lykkes å identifisere 13 av dem. Mannen er likevel tiltalt for overgrep mot disse også, skriver avisen.

Mannen ble i 2016 dømt til ti måneders fengsel etter å ha vært i besittelse av stor mengder overgrepsmateriale.

DT skriver at når saken kommer opp for Buskerud tingrett i slutten av oktober, vil det bli lagt ned påstand om forvaring.

Forsvarer Anders Green har ikke besvart avisens henvendelser fredag, men Green har ved en tidligere anledning uttalt at mannen erkjenner straffskyld.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer