3-åringen kjemper i panikk for ikke å miste taket

Heltene kom til unnsetning i siste sekund.

(upublisert) Opprettet
To migranter i Singapore har fått heltestatus etter at de reddet en tre år gammel jente som hang på utsiden av en balkong mens hodet hennes satt fast i et rekkverk. I en dramatisk video fra stedet kan man se hvordan den lille jenta skriker av redsel og forsøker å presse seg opp gjennom rekkverket. Det var en forbipasserende som først fikk øye på den lille jenta som skrek etter hjelp, skriver Huffington Post. Flere personer skal ha forsøkt å klatre opp for å hjelpe barnet, men lyktes ikke. Det var først da to migranter kom til stedet at jenta kom i sikkerhet. Den ene av de to mennene, som jobber som bygningsarbeidere, ble løftet opp for å frigjøre barnet. Etter den dramatiske hendelsen forlot mennene stedet. Men etter at videoen av redningsaksjonen havnet på internett, ble migrantene identifisert og mottok senere en medalje for sitt heltemot.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.