292 nye smittede i Norge siste døgn – 48 i Oslo

De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 58 smittede per dag i hovedstaden, men selv om byen er delvis gjenåpnet går ikke smittetallene opp. Det gode været kan ha noe å si. Foto: Terje Pedersen / NTB
De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 58 smittede per dag i hovedstaden, men selv om byen er delvis gjenåpnet går ikke smittetallene opp. Det gode været kan ha noe å si. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Det siste døgnet er det registrert 292 coronasmittede i Norge. Det er 54 flere enn samme dag i forrige uke som var andre pinsedag.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 352 coronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 450, så trenden er fallende.

I alt har 125.116 personer testet positivt for covid-19 siden februar i fjor. Til nå er det utført 5,6 millioner coronatester her i landet.

Nå har 1.637.918 personer fått første dose av coronavaksinen, og 1.006.268 personer har fått andre dose og er fullvaksinerte.

Mandag var 71 coronapasienter innlagt på sykehus. Det var fem færre enn dagen før.

Til sammen er 783 coronasmittede personer døde i Norge siden mars 2020. 58,5 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om 17 dødsfall.

48 nye smittede i Oslo

Det er registrert 48 nye coronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er ti flere enn samme dag i forrige uke.

De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 58 smittede per dag i hovedstaden.

Det er fortsatt flest smittede i Søndre Nordstrand bydel. Her ligger smittetrykket på 312 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble det registrert sju nye smittede siste døgn. Deretter følger bydelene Gamle Oslo (172) og Bjerke (162).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer