291 nye smittede siste døgn - 75 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 291 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og tolv flere enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 291 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og tolv flere enn samme dag i forrige uke. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
Det siste døgnet er det registrert 291 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og tolv flere enn samme dag i forrige uke. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 63.553 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 1.959 nye smittetilfeller i Norge. 3,4 millioner koronatester er til nå utført i landet.

94 coronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus. Det var to færre enn dagen før.

Til sammen er 568 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,1 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

Smittetallene ned i Oslo

Det er registrert 75 smittede i Oslo siste døgn. Det er sju færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, og 13 færre enn gjennomsnittet de siste to ukene.

Antall smittede siste døgn er seks flere enn dagen før. Samme dag forrige uke ble det registrert 88 smittetilfeller.

Stovner bydel har fortsatt det høyeste smittetrykket de siste to ukene. Der er det nå 456 smittede per 100.000 innbyggere. Søndre Nordstrand følger etter med 383 smittede per 100.000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer