286 nye koronasmittede siste døgn – 81 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 286 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og 81 færre enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 286 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og 81 færre enn samme dag i forrige uke. Foto: Heiko Junge / NTB
Det siste døgnet er det registrert 286 koronasmittede i Norge. Det er fem færre enn dagen før og 81 færre enn samme dag i forrige uke. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til torsdag registrert 63.839 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 1.878 nye smittetilfeller i Norge. 3,4 millioner koronatester er til nå utført i landet.

95 koronapasienter var onsdag innlagt på sykehus. Det var én flere enn dagen før.

Til sammen er 574 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,1 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer