279 nye coronasmittede siste døgn – 73 flere enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 279 coronasmittede i Norge. Det er 41 flere enn dagen før og 73 flere enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 279 coronasmittede i Norge. Det er 73 flere enn samme dag i forrige uke. Foto: Terje Pedersen / NTB
Det siste døgnet er det registrert 279 coronasmittede i Norge. Det er 73 flere enn samme dag i forrige uke. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 61.082 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.431 nye smittetilfeller i Norge. 3,2 millioner personer er til nå testet for coronavirus her i landet.

135 koronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var seks flere enn dagen før.

Til sammen er 544 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,9 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer